diumenge, 10 de gener del 2010

CLARA BOIX




Presentació




Que se sap de mi?


Segurament, la resposta de molts seria: es diu Clara, és falgonina, riallera, és la primera de la llista, estudia a l'escola Casa Nostra...
Malgrat tot això sigui cert, només representa un 5% de la meva personalitat, dels meus interessos i aficions. Bé, seguidament intentaré presentar-me més a fons per tal que pogueu conèixe'm una mica millor.


INTERESSOS I AFICIONS

Passar-ho bé amb els amics, escoltar música i la psicología. Aquestes són les principals aficions a les quals m'agrada dedicar les meves estones de lleure. També m'agrada molt no fer res, és a dir, tenir temps per avorrir-me.



EL QUE NO SOPORTO


Es pot definir amb una paraula: l'estrès. Tampoc sóc gens amiga de la pressa ni de l'estudi. La gent falsa i interessada tampoc m'agrada gens i detesto els pèsols.


QUÈ PENSEN ELS MEUS COMPANYS DE MI?


Quina millor manera d'acabar la meva presentació que ensenyant el que pensa de mi la gent que m'envolta?
A continuació podeu veure una llista d'adjectius amb els quals la gent de la classe em defineix. Es tracta d'un treball que vam realitzar a religió.


CLARA: Simpàtica. Tranquil·la. Simpàtica. Simpàtica. Agradable. Sempre pregunta “què tal estàs”, una persona divertida i riallera. Molt alegre i carinyosa. Carinyosa i bona persona. Bona persona, treballadora. És bona companya i fa riure. Simpàtica, bona tia. Riallera, simpàtica i de confiança. Simpàtica, amable. Té personalitat. Simpàtica, sempre vol saber si estàs bé. Alegre. Molt simpàtica i guapa. Social. Oberta, no té por a conèixer nova gent. Bona persona i riallera. Cridanera. Alegre. Alegre. Sociable, alegre, amigable. Simpàtica i amable. Expressiva, confident, oberta, graciosa, vocabulari específic, sincera. Carinyosa, riallera, li agrada la festa. És simpàtica. T’ajuda amb tot el que et fa falta, bona amiga, li tinc molta confiança.


UNA IMATGE


1 comentari:

  1. I si repassem el text i evitem les faltes? Vam quedar -tu no hi eres, Clara- que no es permetien les faltes d'ortografia. Bon treball.

    ResponElimina