dijous, 13 de maig del 2010

Baby sicari

Pffffff. Només de veure el video ja em venen ganes d'anar allà i matar a tots aquestes persones que inciten a la canalla a fer coses del tot inumanes per tal de guanyar diners, en lloc de guanyar-se la vida d'una manera digne.
Aquests nens que maten a persones i que fan coses horribles per tal d'entrar en alguna colla haurien d'estar a l'escola.
Tot s'ha de dir, ja que les mares d'aquests nois són prostitutes i d'aquesta manera els nens no han pogut tenir una casa digne, n'hi una educació correcte. Jo, quan vaig veure el documental, sentiment que s'apoderava de mi era la inpotència i la desesperació de no poder fer res per aquests nois.
En el propi documentl hi sur un nen que ja ha matat a multiples persones però ens demostra que és un nen com un altre qualsevol, i que només vol l'escalfó de la seva família, i no dormir cada nit al carrer, treballant per gent que et paga per comprar-te droga.
A més aquests adolescents per poder menjar han de fer eines per altre gent, i molts cops són encàrrecs de matar a persones.
L'altre cara de la moneda són aquestes noies que és  tenen que prostituir per tal de obtenir diners.
En el video també ens parla un noi que amb 16 anys ja té 2 fills que els ha d'alimentar mitjançant feines horribles.
Aquestes imatges són per pensar el que els espera a aquests nois.


DIEGO MARQUÉS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada